Publisert Legg igjen en kommentar

Lette PA høyttalerstativer med bæreveske

I flere år med spillejobber og trubaduroppdrag, så har vi forsøkt forskjellige varianter av PA høyttalerstativer. De fleste av disse er bra, men de siste PA høyttalerstativene i Oslo vi har endt opp med, er Morgan PA høyttalerstativer. Disse er solide og håndterer vekten av forskjellige typer PA høyttalere som vi har benyttet, og vi har ikke hatt de samme problemene med disse stativene som vi har hatt med stativer fra flere andre leverandører. Vi har benyttet disse for flere lydoppdrag i Oslo, og disse stativene er lette å frakte med seg på grunn av at de er konstruert av lett materiale, men de møter også alle våre krav i forhold til kvalitet. For oss så veier vurderingen av vekt for PA høyttalerstativer i Oslo tyngst når vi skal velge de høyttalerstativene vi drar med oss til forskjellige lydoppsett rundt hos kunder.

Morgan PA høyttalerstativer er stativer etter vår smak

Selv med PA høyttalerstativer i Oslo som er konstruert av kun stål, så har vi hatt problemer i forhold til slitasje over tid, og vi har også testet PA høyttalerstativer i Oslo fra britiske og andre utenlandske leverandører som var lette men hvor materialet stativene var laget av ikke var spesielt solid. Vi opplevde at plastdeler knakk under vekten av tunge høyttalere og at bærevesker fra andre leverandører var produsert av billig materiale som revnet ved den minste røff behandling. Dette har vi ikke opplevd etter vi begynte å bruke Morgan PA høyttalerstativer i Oslo og i resten av landet på alle våre lydoppdrag. I dag er det kun denne typen PA høyttalerstativer vi benytter.

Lette å frakte med seg

Når vi ikke benytter dem for forskjellige lydoppdrag, så hender det fra tid til annen at vi skal ha med PA-høyttaler og PA høyttalerstativer på trubaduroppdrag. Selv om man kan kjøre varebilen helt opp til døren, trenger man ofte å bære utstyret en del rundt for å komme til lokalet man skal benytte. Med Morgan PA høyttalerstativer i Oslo med bæreveske får vi da med oss disse uten å bære oss i hjel på alt utstyret vi skal ha med oss. Med PA høyttalerstativene justert til riktig høyde får vi lyden fra vår Morgan akustiske gitar godt fordelt utover lokalet etter behov. For å få det perfekte lydbildet for vår Morgan akustiske gitar og for resten av bandet, samt for sang, så gir Morgan PA høyttalerstativer oss mulighet til å justere våre Proel PA høyttalere til den perfekte høyden for det perfekte lydbildet.

Du finner Morgan PA høyttalerstativer og Morgan akustiske gitarer på Musicdeal her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *