Publisert Legg igjen en kommentar

Møt sommerens spillejobber med kvalitetsutstyr

Ingenting er verre enn å rigge opp til kveldens spillejobb bare for å finne ut at gitarkabler spraker eller er defekte, at mikrofonkabler ikke virker og at PA høyttalerstativer er gamle slik at festeskruer og metall ikke lenger holder vekten av PA-høyttalerne. Det er lurt å ta en gjennomgang av utstyret før du pakker bilen og drar på spillejobber eller på festivaler i sommerperioden. Kjøp heller inn så du har reserve gitarkabler og mikrofonkabler i stedet for å oppleve at de ikke fungerer når du trenger dem. Selv om du benytter deg av gitarkabler og mikrofonkabler som er solide og av god kvalitet, så vil alle kabler gi etter for røff bruk over lengre tid. Når du skal velge reservekabler eller kjøpe inn nye kabler, så benytt deg av Safecon gitarkabler og Safecon mikrofonkabler fra oss. Hvis du ønsker å kjøpe inn i større kvanta, så be om tilbud på det.

Bruk gode gitarkabler og mikrofonkabler

Ved å benytte deg av gitarkabler og mikrofonkabler av topp kvalitet fra Safecon, så vil du med stor sannsynlighet unngå å få problemer med kablene, men i tilfelle du likevel opplever at de til slutt gir etter for elde og slitasje, så er det lurt å ha et eller flere sett med gitarkabler og mikrofonkabler i reserve. Finn det du trenger av gitarkabler, mikrofonkabler og andre kabler hos oss her

Oppnå god lyddistribusjon med gode PA høyttalerstativer

Sommeren er ofte tiden for utendørs spillejobber, og da er det enda viktigere med god plassering og innstilling av dine PA høyttalere for å sikre at alle hører musikken godt. Gode Morgan PA høyttalerstativer hjelper deg med å sikre at lyden blir så bra som mulig. I tillegg til at Morgan PA høyttalerstativer gir deg mulighet for å oppnå perfekt lyddistribusjon, så er dette også PA høyttalerstativer som er lette å frakte med egen bæreveske. Med denne typen PA høyttalerstativer så trenger du ikke slite ut ryggen for å rigge opp lydutstyret for sommerkonserten.

Du finner Morgan PA høyttalerstativer og Safecon gitarkabler på Musicdeal her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *