Publisert Legg igjen en kommentar

Hvem er Musicdeal

Musicdeal.no er en musikkbutikk som ønsker å fremme norske leverandører av musikkutstyr. I mange tilfeller finner du gode og rimelige alternativer for musikkutstyr fra norske leverandører som Morgan Instrument som er like bra eller bedre enn mye musikkutstyr som leveres av utenlandske leverandører. For eksempel er Morgan godt kjent for sine gitarer i alle prisklasser og av glimrende kvalitet, spesielt Morgan akustiske gitarer. I dag finner man ofte en Morgan akustisk gitar i alle hjem hvor man har noen som ønsker å lære å spille gitar eller som har spilt i årevis. Akustiske gitarer fra Morgan gir deg glimrende kvalitet i mange år, og i tillegg kommer alle Morgan akustiske gitarer som har pickup også med innebygd tuner. Dette er et meget praktisk tilskudd for akustisk gitar.

Musicdeal.no drives og eies av Rockyshores PA Lyd og Lys som har drevet med utleie og salg av musikkutstyr, med stor fokus på PA-utstyr, inkludert Morgan PA høyttalere, PA høyttalerstativer, Fomix miksere og mye mer i Oslo og på Sørlandet siden 2010 (etablert i desember 2009). Vi har også lang bakgrunn innen IT-relaterte tjenester og har derfor flyttet vår musikkvirksomhet til Musicdeal.no mens Rockyshores i tillegg jobber med IT-løsninger, SEO (søkemotoroptimalisering), nettbutikkløsninger og nettsider for kunder. Musikkbutikken er fortsatt den viktigste delen av Rockyshores sin virksomhet som nå inkluderer Morgan akustiske gitarer og andre strengeinstrumenter med kvalitets gitarkabler, Morgan PA høyttalerstativer og mye annet spennende. Vi er musikere i sjelen og brenner for å tilby musikkutstyr som vi har trives med i mange år til musikere over hele Norge. Vi satser på utstyr produsert av Morgan instrument som for eksempel Morgan akustiske gitarer og Morgan PA høyttalerstativer, samt at vi tilbyr utstyr som Morgan har valgt å ha i sitt sortiment fra andre leverandører som komplementerer deres akustiske gitarer og deres Morgan PA-høyttalere som Safecon gitarkabler, Safecon mikrofonkabler. I tillegg tilbyr vi Proel høyttalere som også Morgan har tatt inn i sitt sortiment. Morgan har et stort utvalg av egne produkter som Morgan akustiske gitarer, men også produkter fra for eksempel Stagg som komplementerer Morgans egne produkter for gitarkasser, forsterkere, stativer og annet.

Rockyshores startet sin virksomhet i Oslo, men har nå kontor på Tromøya utenfor Arendal og lokaler i Oslo da mye av vår virksomhet er i Oslo og omegn.

Vi velger å fokusere på norsk musikkutstyr fra Morgan Instrument

Vi har jobbet mye med lydutstyr og instrumenter fra mange av de mest kjente utenlandske leverandørene, men vi har oppdaget at Morgan Instrument, som er en av Norges få produsenter av musikkutstyr, tilbyr tilsvarende og bedre kvalitet enn mange av de mest kjente merkene, spesielt for akustiske gitarer og andre gitarer, men også for PA-anlegg, og spesielt for PA høyttalerstativer. Morgan PA høyttalerstativer er de PA høyttalerstativer vi har hatt best erfaring med, og de er svært lette å frakte med seg, i tillegg til at de leveres med en praktisk bæreveske. Vi har benyttet andre kjente merker for PA høyttalerstativer tidligere, men har opplevd problemer med dem etter lang bruk, som for eksempel strammeskruer som knekker, stål som bøyes og derfor ikke holder på strammeskruene, samt ledd som knekker etter lengre bruk. Med Morgan PA høyttalerstativer har vi fortsatt ikke opplevd noen problemer, men er veldig fornøyd med PA høyttalerstativer som er designet for å brukes.

Morgan komplementerer sitt utvalg av akustiske gitarer som distributører

Som nevnt, så komplementerer Morgan sitt utvalg av Morgan akustiske gitarer, Morgan PA høyttalerstativer, Morgan PA-høyttalere med kvalitetsprodukter for at brukerne skal få best mulig opplevelse når de benytter Morgan sine produkter. Spesielt kan vi anbefale Safecon kvalitets gitarkabler, mikrofonkabler og Safecon kabler for lydutstyr for scene og for studio.

Musicdeal støtter festivalsommeren i tillegg til å tilby kvalitets gitarkabler

I tillegg til at vi ønsker å tilby det norske markedet Morgan akustiske gitarer, Morgan PA høyttalerstativer og Morgan gitarkabler, så støtter vi også den norske festivalsommeren med musikkfestivaler rundt i Norges land slik at disse skal kunne fortsette å sette opp spennende konserter med band fra inn- og utland. Vår måte å støtte festivalene på er å bidra som frivillige med å hjelpe med gjennomføringen av festivalene. I år stiller vi med frivillige hos flere festivaler, blant annet Piknik i Parken, Øya og Tons of Rock.

Du finner Morgan PA høyttalerstativer og Safecon gitarkabler på Musicdeal her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *