Publisert Legg igjen en kommentar

Utstyr for spillejobb og studio

Når man endelig er klar for spillejobber i sommer eller man skal i studio for å spille inn sitt nyeste album, så er det viktig å ha utstyret i orden. Studiotid koster penger, og dersom man stiller med dårlige gitarkabler eller mikrofonkabler, så kan dette skape forsinkelser som man godt kan klare seg uten. Dersom man har sitt eget studio, så bør man også anskaffe seg det som trengs for å skaffe perfekt lydbilde når man skal mikse sammen opptakene. Få studiohøyttalerne opp på PA høyttalerstativer slik at du får best mulig lyd i hele studioet så du kan stole på det lydbildet du mikser sammen.

Gitarister foretrekker å ha med seg ekstra av det meste de har forbruk på. Det er med andre ord lurt å kjøpe inn ekstra gitarstrenger og ekstra gitarkabler slik at du ikke blir stående med defekte kabler på konsert og ikke kan få byttet dem ut, til stor frustrasjon for publikum som får lydbildet ødelagt av sprakende gitarkabler eller at man fikler for å få frem de rette tonene på gitaren når G-strengen har røket og henger ned fra gitaren i rester.

Ikke møt sommerens spillejobber med sprakende gitarkabler og dårlige gitarstrenger

Spillejobber er en mulighet for å tilby publikum det de ønsker å høre, og da er det ikke rom for at gitarkabler tar kvelden eller for at gitarstrenger ryker fordi de rett og slett er for gamle. Ta deg tiden til å sjekke gitarkabler, mikrofonkabler og gitarstrenger før hver konsert slik at du vet at du har byttet gitarstrenger når det trengs og at du enten kaster eller fikser defekte kabler før de skaper ulyd. Velg kvalitetskabler for gode priser med Safecon gitarkabler fra oss. Med disse kablene har du gitarkabler og mikrofonkabler som har lang levetid. Likevel så kan selv kvalitetskabler til slutt gi etter for elde og røff behandling, og da er det alltid lurt å ha nye kabler i reserve for å sikre at du kan levere god lyd uansett hva som skjer. Safecon gitarkabler, Safecon mikrofonkabler og Dean Markley gitarstrenger kan være et av de viktigste valgene du foretar deg i sommer for å sikre perfekte leveranse på alle konserter og i studio.

Velg blant gitarkabler, mikrofonkabler og andre kabler hos oss her

PA høyttalerstativer for studio og scene

Lydbildet er viktig uansett om man er i studio og skal mikse sammen opptakene eller om man skal levere perfekt lyd på konsert. Da er det ikke nok med perfekte PA-høyttalere dersom man ikke får lydbildet opp i høyden slik at publikum opplever den perfekte lyden som leveres fra høyttalerne uten hindring. Morgan PA høyttalerstativer sikrer at du ikke bare får levert perfekt lydbilde, men også at PA høyttalerstativer er enkle å frakte. Morgan PA høyttalerstativer er lete å bære med seg, men er likevel konstruert for å brukes. PA høyttalerstativene fra Morgan kommer også med en bæreveske som gjør dem enda enklere å frakte.

Velg Morgan PA høyttalerstativer og Safecon gitarkabler på Musicdeal her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *